Pedals del Priorat

Una ruta de Pedales del Mundo

QUÈ ÉS

Pedals del Cister és una activitat que et portarà a fer un viatge en el temps amb la teva bicicletafins a l’edat mitjana, recorrent camins mil.lenaris i racons plens d’història en el territori Català on es va establir, al segle XI, l’ordre monàstica Cistercenca.

T’oferim la possibilitat de dur a terme un recorregut en bicicleta de muntanya partint de la vora del mar de la costa tarragonina i arribant fins a terres lleidatanes, recorregut que podràs realitzar en diferents etapes, en funció del teu nivell físic. Des de la versió més suau, en cinc etapes, fins el repte de fer-ho en tres dies. Al iniciar l’aventura, et farem entrega d’un seguit d’obsequis i si acabes la travessa, com és de costum en les rutes de Pedals del Mon, et farem entrega del mallot exclusiu de Pedals del Cister, mallot que no es troba a la venda i que t’identifica com a finisher de la ruta.

 

 

Recorrerem les comarques del Tarragonès, Conca de Barberà i Alt Camp (Tarragona), així com la comarca de l’Urgell (Lleida), aprofitant les infraestructures de turisme rural de la zona, mitjançant pistes, senders i camins que les connecten.

El llibre de ruta (roadbook) et portarà pels camins sense pèrdua, tot i que si ho prefereixes, tindràs l’opció de llogar un GPS per realitzar la ruta o et facilitarem el track de la mateixa si ja en tens un. Dormiràs en els establiments que buscarem per a tu i que més s’adaptin a les teves preferències, i podràs menjar els plats més típics de la gastronomia local en nombrosos poblets que trobaràs durant el recorregut.

Si ho desitges pots venir amb acompanyants, als que els hi oferim diferents activitats que podran realitzar mentre estàs realitzant la travessa, des dels més grans fins als més petits. També podeu allargar la vostra estància en la zona i gaudir de l’amplia oferta d’oci que hi trobareu.

Per fer la vostra estància encara més agradable i gaudir al màxim us oferim tot un seguit de serveis, com el transport d’equipatge entre els allotjaments, massatge, assistència mecànica o d’altres que us detallem en l’apartat de reserves.