Pedals del Priorat

Una ruta de Pedales del Mundo

5 ETAPES

OPCIÓ MES CÓMODA

Opció més còmoda al comptar amb algunes etapes més suaus i curtes. Per usuaris ocasionals de la bicicleta de muntanya que volen viure aquesta experiència.

Primer dia

LA RIERA DE GAIÀ > SANTES CREUS

Distància: 34,9 Km

Desnivell: 704 m+ 443 m-

Nivell d’exigència: Alt

Trams tècnics que us divertiran i us faran millorar com a biker, entre boscos i senderons. Abans d’arribar al vostre destí, gaudireu del pas per l’Albareda de Santes Creus, amb passarel·les de fusta que us ajudaran a creuar els petits passos de riu.

LRDG-SANTES CREUS

Segon dia

SANTES CREUS > ROCALLAURA

Distància: 40 Km

Desnivell: 1373 m+ 1079 m-

Nivell d’exigència: Alt

Després d’uns pocs kilòmetres de calentament, iniciarem la llarga ascensió al coll del Comaverd per pistes amples i amb fortes rampes trencacames, que ens deixaran sense alè. Després descendirem fins a Montbrió de la Marca i continuarem ascendint fins arribar a Forés, on podrem gaudir d’unes bones vistes. Seguirem planejant fins arribar a Rocallaura, amb algunes petites pujades que no ens permetran baixar pulsacions.

SANTES CREUS-ROCALLAURA

Tercer dia

ROCALLAURA > POBLET – L’ESPLUGA

Distància: 39,7 Km

Desnivell: 1002 m+ 1170 m-

Nivell d’exigència: Alt

La tercera etapa no disposa de cap ascensió llarga ni complicada, tot i que trobareu petites ascensions. Trams tècnics de baixada us donaran l’oportunitat de posar a prova les vostres aptituds fins arribar a un terreny de vinyes envoltades de història.

ROCALLAURA-L'ESPLUGA

Quart dia

POBLET – L’ESPLUGA > VILAVERD

Distància: 49,9 Km

Desnivell: 2069 m+ 2224 m-

Nivell d’exigència: Alt

Hi trobem una important ascensió sol començar l’etapa, tot i que, molt progressiva i en molt bon estat. Després d’una parada tècnica a Les Tres Creus, punt més alt de la travessa, descendirem per una trialera llarga i tècnica. Després tornem a ascendir per trams tècnics fins a Mont-ral, per després descendir fins a Vilaverd per pistes amples i ràpides.

L'ESPLUGA-VILAVERD

Cinquè dia

VILAVERD > LA RIERA DE GAIÀ

Distància: 50,9 Km

Desnivell: 1067 m+ 1299 m-

Nivell d’exigència: Alt

Hi trobem una important ascensió, tot i que no tant llarga ni dura com les existents en les darreres etapes. Després d’aquesta, la tendència es de baixada i els darrers 35 kilòmetres són ràpids i rodadors, amb algunes petites sorpreses.

VILAVERD-LRDG

Reservar