Pedals del Priorat

Una ruta de Pedales del Mundo

3 ETAPES

UNICAMENT PER A EXPERTS

La Pedals del Cister s’ha de completar en varies etapes. Basant-nos en el nostre coneixement i experiència, hem dissenyat diferents opcions perquè pugueu realitzar la travessa, tot i que si teniu dubtes us recomanem que contacteu amb nosaltres i us assessorarem per que trieu el nombre d’etapes ideal a les vostres característiques, amb l’objectiu de que gaudiu al màxim del viatge.

Únicament per experts i sols si no es disposen de més dies. Molts kilòmetres diaris per un terreny tècnic que incrementa la duresa de les etapes. Les presses no permeten gaudir de la travessa. Un repte.

Primer dia

LA RIERA DE GAIÀ > ROCALLAURA

Distància: 74,9 km

Desnivell: 2.077 m+ 1522 m-

Nivell d’exigència: Alt

En tres etapes, aquesta es la etapa més dura. La llarga ascensió al coll del Comaverd per pistes amples i amb fortes rampes trencacames, ens deixaran sense alè. Després continuarem ascendint fins a Forés per continuar planejant, però encara ens quedaran algunes petites ascensions fins arribar a Rocallaura.

LRDG - ROCALLAURA

Segon dia

ROCALLAURA > MONT-RAL – MAS LA TORRE

Distància: 69,5 km

Desnivell: 2573 m+ 2492 m-

Nivell d’exigència: Alt

La segona etapa tampoc us deixarà descansar. L’ascensió més important s’inicia a Les Masies, a prop de Poblet. Es tracta d’un ascens molt progressiu i en bon estat que finalitza a Les Tres Creus. Després una llarga trialera de baixada amb bastants trams no ciclables i una nova ascensió, aquest cop més tècnica, fins a Mont-ral.

ROCALLAURA - MONT-RAL

Tercer dia

MONT-RAL – MAS LA TORRE > LA RIERA DE GAIÀ

Distància: 67,9 km

Desnivell: 1549 m+ 2185 m-

Nivell d’exigència: Alt

Hi trobem una important ascensió, tot i que no tant llarga ni dura com les existents en les darreres etapes. Després d’aquesta, la tendència es de baixada i els darrers 35 kilòmetres són ràpids i rodadors, amb algunes petites sorpreses.

MONT-RAL - LRDG

Reservar