Pedals del Priorat

Una ruta de Pedales del Mundo

2+2 ETAPES

TRAVESSA EN DOS CAPS DE SETMANA

Travessa en dos caps de setmana, pels que no disposen de vacances o de dies lliures entre setmana. El primer cap de setmana realitzaran la meitat de la ruta i el segon cap de setmana finalitzaran la travessa partint des de on van acabar el primer cap de setmana.

Primer dia (primer cap de setmana)

LA RIERA DE GAIÀ > ROCAFORT DE QUERALT

Distància: 59,8 Km.

Desnivell: 1644 m+ 1117 m-

Nivell d’exigència: Alt

La llarga ascensió al coll del Comaverd per pistes amples i amb fortes rampes trencacames, ens deixaran sense alè. Després descendirem fins a Montbrió de la Marca i continuarem ascendint fins arribar a Rocafort de Queralt.

LRDG - ROCAFORT

Segon dia (primer cap de setmana)

ROCAFORT DE QUERALT > POBLET – L’ESPLUGA

Distància: 51,5 Km

Desnivell: 1451 m+ 1463 m-

Nivell d’exigència: Alt

La segona etapa no disposa de cap ascensió llarga ni complicada, tot i que trobareu petites ascensions. Trams tècnics de baixada us faran gaudir del vostre esport preferit fins arribar a vinyes envoltades de història.

ROCAFORT - L'ESPLUGA

Primer dia (Segon cap de setmana)

POBLET – L’ESPLUGA > VILAVERD

Distància: 49,9 Km

Desnivell: 2069 m+ 2224 m-

Nivell d’exigència: Alt

Hi trobem una important ascensió sol començar l’etapa, tot i que, molt progressiva i en molt bon estat. Després d0una parada tècnica a Les Tres Creus, punt més alt de la travessa, descendirem per una trialera llarga i tècnica. Després tornem a ascendir per trams tècnics fins a Mont-ral, per després descendir fins a Vilaverd per pistes amples i ràpides.

L'ESPLUGA - VILAVERD

Segon dia (segon cap de setmana)

VILAVERD > LA RIERA DE GAIÀ

Distància: 50,9 Km

Desnivell: 1067 m+ 1299 m-

Nivell d’exigència: Alt

Hi trobem una important ascensió, tot i que no tant llarga ni dura com les existents en les darreres etapes. Després d’aquesta, la tendència es de baixada i els darrers 35 kilòmetres són ràpids i rodadors, amb algunes petites sorpreses.

VILAVERD - LRDG

Reservar